Извънредни новини

Антония Лалова представя  Карлово на първия екологичен конкурс за красота в България

Грациозното момиче може да бъде подкрепено и в социалните мрежи

Антония Лалова ще представи Карлово в първия в България екологичен конкурс за красота Miss Green Bulgaria 2024.

Тя  е на 17 години и в момента е в 11-ти клас в СУ “Васил Левски” Карлово, където се усъвършенства в изучаването на чужди езици, с особен акцент върху английския и испанския. През свободното си време  се занимава с народни танци и вече 10 години е част от Фолклорен танцов ансамбъл “Розова долина” в Карлово. Антония Лалова е активен член на Общинския консултативен съвет по въпросите на младежта в Карлово, участвайки в благотворителни дейности, екологични инициативи и организация на младежки събития.

Чаровната карловка има впечатляващ опит в модата. Миналата година спечели титлата “Царица на розата” Карлово и взе  участие в снимки за реклами на продукти в социалните мрежи.

“Аз съм човек с голяма амбиция и стремеж към перфектното. Конкурсът ‘Miss Green Bulgaria’ е новото приключение, в което избрах да се впусна, и искам да извлека максимално много от участието си. Желанието ми да спечеля е продиктувано от убеждението, че всеки човек трябва да си поставя цели, които да преследва и постига. Сега е времето, в което трябва да обърнем внимание на истински важните неща, като опазването на околната среда. Обвързаността на конкурса с модата, екологията и акцентът върху естествената красота са нещата, които ме привличат към победата.”, сподели Антония Лалова.

Ако желаете да подкрепите Антония в нейната мисия да спечели титлата Miss Green Bulgaria Online, трябва да харесате тази публикация в Instagram (miss_greenbulgaria) и да изразите своята подкрепа. 

Финалът ще се проведе  на 27.07.2024 в зелената модна столица на България – Челопеч, парк Корминеш. Билети може да закупите от мрежата на bilet.bg.

Не пропускай

Писателката Здравка Евтимова е носителят на Националната литературна награда “Иван Вазов”

Председател на комисията бе зам.-кмета на Сопот Калина Чилингирова Комисия с председател зам.-кметът на Сопот …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *