Кметът на Карлово присъства на тържествена сесия на Общинския съвет в побратимения град Осио Сотто

Д-р Кабаиванов връчи на Корадо Куарти плакет с герба на Общината

Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов присъства на тържествена сесия на Общинския съвет в побратимения на Карлово италиански град Осио Сотто. Поканата бе отправена от  новоизбрания за втори пореден мандат кмет Корадо Куарти. След тържествената част на събитието и полагането на клетва от кмета и общинските съветници на италианския град, кметът на Карлово отправи своите пожелания за успешен мандат.

 „Радвам се, че сътрудничеството между град Карлово и  Осио Сотто, датиращо от 2015 година, е толкова ползотворно. Програмата за културен обмен, която осъществяваме заедно всяка година е предназначена за ученици и даде възможност на десетки деца да открият един нов и интересен свят, да се запознаят с начина на живот, историческите забележителности, културните постижения и обичаите в нашите страни. Възползвам се от предоставената ми възможност, за да потвърдя искреното ни желание да развиваме и занапред дългогодишните приятелски отношения между Карлово и Осио Сото.“, каза кметът на Община Карлово.

Д-р Кабаиванов връчи на Корадо Куарти плакет с герба на Общината и натурално българско розово масло, символ на България,  Розовата долина и Карлово.

Не пропускай

Кметът на Сопот още не е отговорил на гражданите за ремонта на площада

Вече втора седмица местната власт не дава отговор на въпросите “Вече втора седмица кметът на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *