Общински съвет Карлово прекрати дейността на Обществения съвет за управление на даренията 

Решението бе взето на редовно заседание на Общинския съвет

Общински съвет Карлово прекрати дейността на Обществения съвет за управление на даренията за подпомагане на пострадалите  от наводненията. Подробен доклад за разпределените дарения от финансови средства и материали представи заместник-кметът и председател на Обществения съвет Николай Цветков. Това стана на редовно заседание на Общинския съвет. Преди да прекратят дейността на Обществения съвет, общинските съветници разпределиха остатъка от събраните парични дарения в размер на 50255, 59 лв.; 6  хладилници; 6 перални; 3 електрически печки и 27 прахосмукачки.

На заседанието бе дадено съгласие НЧ „Христо Ботев – 1869 г.“  Калофер да извърши ремонтни дейности на сградата, в която се помещава, за собствена сметка. Общинският съвет взе решение да предостави за безвъзмездно право на ползване от Сдружение „Спортен клуб – Христо Ботев – гр. Калофер“ имот общинска собственост.

По друга точка от дневния ред съветниците предоставиха за безвъзмездно право на ползване за срок от 10 години на кметство Каравелово имот, заедно с намиращите се в него сгради, публична общинска собственост, съобщиха от пресцентъра на Община Карлово.

Не пропускай

Мария Атанасова стана общински съветник на мястото на Веска Ненчева

Веска Ненчева вече е народен представител в 50-то Народно събрание Клетва като нов общински съветник …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *